010 33 00 560 info@mantor.se

Kompletta badrum

Renovera eller fräscha upp ditt badrum?
Låt oss på Mantor hjälpa dig!

Ditt badrum är en stor del av ditt liv, det är där du börjar och avslutar din dag. Därför är det viktigt att du trivs lika bra i badrummet som i resten av ditt hem. Låt oss hjälpa dig med allt från inspiration och information till ombyggnation – givetvis till ett fast pris.

Det finns mycket att tänka på inför en badrumsrenovering

Vilken inredningsstil gillar du – ska det vara lantligt, minimalistiskt eller tidstypiskt? Välj från vårt breda sortiment av badrumsinredningar. Vi har något för alla smaker! Drömmer du om en lyxig regndusch, dubbla handfat eller kanske ett riktigt stort badkar? Eller vill du ha så energisnåla alternativ som möjligt? Vi har lösningar för alla önskemål. Oavsett vad du är ute efter så förverkligar vi din badrumsdröm. Boka gärna in ett hembesök så tittar vi tillsammans på den bästa lösningen för dig.
För mer inspiration besök Bad och Värmes hemsida

Mantor tar VVS på stort allvar, även om jobbet är litet

Vi fixar både större och mindre projekt i ditt badrum. Vi löser problemet med en rinnande toalett, vi byter din blandare eller monterar och installerar ditt nya handfat. Vill du byta ut toalettstolen helt och hållet och kanske satsa på ett vägghängt alternativ? Ingen fara, vi hjälper dig här också!

Funderar du på golvvärme i badrummet?

Golvvärme ger dig ett varmt och skönt badrum med en härlig komfort, dessutom slipper du radiatorer som tar upp plats. När du ska installera golvvärmen kan du välja mellan två metoder – el- eller vattenburen. Vi hjälper dig välja den metod som passar ditt hus bäst.

Vattenburen golvvärme

Att investera i vattenburen golvvärme som uppvärmning är både är ekonomiskt och energieffektivt. Eftersom golvvärmen täcker en stor yta kan rummen värmas upp med låg framledningstemperatur. Du kan alltså sänka temperaturen men ändå uppleva en behaglig värme i rummen och spara energi samtidigt. Vattenburen golvvärme är oftast något dyrare att installera men billigare i drift jämfört med det eldrivna alternativet.

Eldriven golvvärme

Om du vill installera golvvärme endast i ett mindre badrum kan det vara aktuellt att välja en eldriven lösning. Den är enklare att installera och bygger mindre på golvets höjd. Elektrisk golvvärme har fördelen att den kan vara igång hela året, även om du inte har övrig värme på.

Rörigt med rör? Inte för oss på Mantor!

Vid en badrumsrenovering kan det vara dags att dra nya vatten- och avloppsrör. Vi på Mantor vet vi precis hur vi ska gå till väga för att se till så att din badrumsrenovering uppfyller dina behov och att den blir precis som du önskade. Med oss blir renoveringen av ditt badrum mycket enklare. Vi tar ansvar för hela jobbet till ett fast pris. Du väljer själv hur du vill börja – Boka ett hembesök av oss, testa badrumskalkylatorn eller låt oss rita ditt drömbadrum i 3D.
Badrumskalkylatorn – Bad och Värme
Vi ritar ditt badrum i 3D kostnadsfritt – Bad & Värme
Kostnadsfri offert badrumsrenovering – Bad & Värme

Är baddrömmen större än plånboken?

Att renovera eller bygga ett nytt badrum kan vara stor investering. För det mesta är det en planerad utgift men ibland kan behovet komma plötsligt. Det vet vi på Mantor och därför samarbetar vi med Resurs bank. Vi hjälper dig att söka finansiering för dina behov, stora som små. Kontakta oss så pratar vi mer.