010 33 00 560 info@mantor.se

VVS

Rör det rör, berör det våra rörmokare!

Installation av värmepump eller golvvärme, problem med stopp i avlopp, stopp i rör eller renovering av ditt badrum? Kontakta oss på Mantor!

Vi tar hand om allt inom VVS så att du slipper. Nog för att vi på Mantor tycker att rörmokeri är bland det roligaste och viktigaste som finns, men vi är väl medvetna om att inte alla har samma intresse. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss.

Droppande kranar, en ny dusch eller 100 nya badrum på ett hotell? Hos oss är inget jobb för litet eller för stort och vi tar dem alla på lika stort allvar. Med stor erfarenhet jobbar våra vänliga rörmokare lösningsfokuserat för att hjälpa just dig.

VVS JOUR dygnet runt

Jour: Våra rörmokare finns tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt!

Ring 010-214 66 70 om du behöver snabb hjälp!

Rörservice

Vi reparerar, om det går och byter om det behövs, toalettstolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, golvbrunnar, ventiler, avlopp, vattendragningar.

Badrum och kök

Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor för att erbjuda dig som kund en helhetslösning vid badrums- och köksrenovering. Vill du ha hjälp att installera tvättmaskin eller diskmaskin så fixar vi det också.

Värmepump

Att värma upp sitt hus med värmepump är en investering som kan betala sig snabbt, särskilt med dagens elpriser. Vi hjälper dig att välja rätt system för ditt hus så som bergvärme- eller luft/vattenvärmepump. Kontakta oss för en energiberäkning samt offert på ditt projekt, kostnadsfritt!

Varmvattenberedare

Om ni skulle råka bli utan varmvatten för närvarande hamnar ni högst upp i vår prioritering och vi hjälper er så snart som möjligt. Vi kan erbjud fasta priser på samtliga installationer!

Stambyten

Vi inspekterar och spolar rent avloppet för att kontrollera dess skick. Vi byter sedan ut avloppsrören vid behov. Läs mer om det här.

VVS-besiktning

Vi utför grundliga kontroller av all VVS samt energi i ett hushåll. Genom felsökning kan vi lätt hitta mindre och större fel som i längden kan bli väldigt kostsamma såsom läckande kranar, otäta rör eller felaktiga installationer vid t ex disk- och tvättmaskiner.

Ramavtal

Vi kan erbjuda ramavtal för entreprenad och service till förvaltare och fastighetsägare. Välkommen att kontakta oss för ett möte så går vi igenom dina förutsättningar.

Vi erbjuder såklart många fler tjänster än vad som presenterats här. Vårt utbud av tjänster styrs av våra kunders behov inom VVS. Saknar du något på listan är vi bara ett samtal bort. Och du, vi gillar utmaningar!